TOWER-20AM MCW

Tower-20AM MCW

Безжичен MIRROR PIR детектор на движење за надворешна монтажа со:
– IP55 заштита
– V-Slot mirror технологија која овозможува најголема осетливост и сигурност
– Anti-Masking функција
– агол на покривање 90° и домет до 12м
– вградена литиумска батерија