Паркинг Системи DESIGNA

Ticketless Parking

TICKETLESS PARKING

Современо и економично решение за паркинг гаражи и паркинзи без употреба на тикети со вграден систем за препознавање на регистерски таблички. Наједноставна контрола и менаџирање на влез/излез на возила во паркинг гаражи и паркинзи.

NEXT Solution

Денешните бизниси се сè повеќе дигитално ориентирани. Ниту еден современ систем не може да функционира без значителна основа на софтверски компоненти. Основниот софтвер DESIGNA опфаќа три области за успешно работење: системска администрација, управување со конфликти и известување. Како софтверски решенија Ви ги нудиме DESIGNA Suite, DESIGNA Cloud, Pre-Booking и Dynamic Analytics.

DESIGNA Premium Systems

DESIGNA Premium Systems

DESIGNA PREMIUM Systems го редефинира разбирањето на технологијата за паркирање. Со широк спектар на софтверски карактеристики, award-winning хардвер, услуги за непрекинато работење, препознавање на регистерски таблички и непречено паркирање.