ELI AC BT A

Електромеханички подземни мотори ELI AC/BT A серија

На линкот подолу можете да го погледнете промотивното видео за новата серија на Eli AC/BT A електромеханички подземени мотори. Со новата серија достапно е за нарачка BTCF-120° PLUS подножје за монтажа на тешки индустриски врати.

BFT EASY SET

BFT EASY SET APP

На Google Play и Play Store достапна е подобрена верзија од апликацијата BFT Easy Set со нов графички распоред, можност за додавање на нови производи и можност за бирање дополнително и на Руски, Чешки и Полски Јазик.

ICARO VELOCE SMART BT/AC A и ARES VELOCE SMART BT/AC A

ICARO VELOCE SMART BT/AC A i ARES VELOCE SMART BT/AC A

Во брошурата подолу можете детелно да се запознаете со најновите модели на погонски системи за брзи лизгачки врати ICARO VELOCE SMART BT/AC A i ARES VELOCE SMART BT/AC A со вградена U-Link porta.