TL-150

TL-150

IP аларм комуникатор за мрежно поврзување на алармни централи преку LAN, WAN и/или интернет:
– 128-bit AES encryption
– поддржува dynamic IP адреси
– компатибилен со 10/100 Base T мрежи
– програмирање активирање деактивирање и преглед на статус преку WEB Browser
– компатибилен со PowerSeries и со Sistem I-II-III мониторинг ресивери