SHY-S103

SHY-S103

Независен и/или мрежен читач-терминал со двојна функција контрола на пристап и евиденција на работно време со:
– 4 функциски тастери
– читач на 125kHz безконтактни картички
– тастатура и LCD дисплеј
– порта за поврзување на slave читач
– 30000 картички/50000 настани
– RS232,RS485, RJ45 и USB порти за поврзување во мрежа и PC до 255 терминали
– 2 влеза
– 2 релејни излези