Reel Easy

Reel Rua A30

Електромоторен погон за ролетни и/или тенди со:
– максимална тежина до 55кг.
– максимален ротирачки момент 30Nm
– механичко лимитирање на движење
– IP44 степен на заштита
– SHEDIR B CBC 02 LO1 компатибилна контролна единица – автоматика (не е вклучена)
– напојување 230VAC