PILLAR B 275/600

PILLAR B 275/600

Антитерористички хидраулични боларди со вградена контролна единица. Наменет за заштита на чусвителни простори.
Специјална „SD“ верзија со можност да го држи столбот подигнат, а во стандардната верзија столбот автоматски се спушта при прекин на напојување.
Висина на столб 600мм, дијаметар 275мм.