PHOBOS BT A25 24V

PHOBOS BT A25

Електромоторен погон за едно крило со:
– максимална должина до 2,5м и тежина до 400кг.
– време на отварање/затварање 15 секунди
– IPX4 степен на заштита
– ZARA BT L2 компатибилна контролна единица (не е вклучена)
– 24VDC