OC 806

OC 806

Proxy тастер со IR сензор за отварање на врата без допир:
– маска од нерѓосувачки челик
– LED светлечки прстен околу тастерот
– handsfree домет од 0,1 до 10cm
– димензии 86x86x29мм (LxWxH)