NR30TS

NR30/60/90TM

DUAL Beam фотоелектричен детектор со:
– можност за избор помеѓу 4 работни фрекфенции
– EDC (Environmental Discrimination Circuit) функција за заштита од лажни аларми при магла, снег и сл.
– опсег на работа: 30/60/90м надвор и 60/120/180м внатре
– IP55 заштита