NIK KIT TIZIANO B GDA 260 S01

NIK KIT TIZIANO B GDA 260 S01

KIT за сегментна гаражна врата со висина до 3,1м и тежина до 60кг со:
– електромоторен погон за гаражна сегментна врата со вградена контролна единица VENERE B GDA
– време на отварање/затварање 6,6м/мин
– IPX0 степен на заштита
– 24VDC (можност за работа за акумулаторски батерии)
– BIN 3620 метална водилица со должина 3,620мм
– работна должина 3,160мм
– два далечински командери MITTO B RCB02 R1