MCS-730AC

MCS-730AC

Visonic 2-way безжична внатрешна сирена со:
– трепкачко сино светло-флешер
– двојна тампер заштита
– IP55 степен на заштита
– вградена литиумска батерија
– комплет со адаптер за напојување