Loop 50/35

Loop 50/35

Електромоторен погон за ролетни и/или тенди со:
– максимална тежина до 55кг.
– ротирачки момент 30Nm
– механичко лимитирање на движење
– IP44 степен на заштита
– ELBA/ELBA BU компатибилна контролна единица – автоматика (не е вклучена)
– напојување 230VAC