LC-151

LC-151 (OUTDOOR)

Dual PIR+MW детектор на движење за надворешна монтажа:
– водоотпорна изведба – домет до 15м
– одвоено подесување на осетливоста на PIR и MW сензорот
– отпорен на радио фрекфенции и електромагнетни бранови
– DSP-дигитално процесирање на сигналот
– Pets Immun до 36кг