LC-102PIGBSS

LC-102PIGBSS

Dual Quad PIR+Glassbreak детектор на движење и кршење на стакло со:
– дигитално анализирање на сигналот
– одвоено подесување на осетливоста на PIR и Glassbreak сензорот
– Pets Immun – имун на домашни животни до 25кг