KIT MIME AC

KIT MIME AC

Wi-Fi Home Automation двоканален приемник за внатрешна монтажа:
– компактен дизајн
– 433MHz
– 2 независни излези
– програмирање до 30 далечински командери
– комплет со еден MITTO B RCB04 4-канален далечински командер со бела боја