KIT MCL LIGHT

KIT MCL LIGHT

Кит со 6 светла за светлосна сигнализација на крак од MICHELANGELO, може да се користи во комбинација со PCA 6, PCA 8 или KIT MCL LAMPO (мора да се поврзе на KIT SCHEDA MCL).