KIT BOTTICELLI

KIT BOTTICELLI

KIT за сегментна гаражна врата со висина до 2,4м и тежина до 60кг со:
– електромоторен погон за гаражна сегментна врата BOTTICELLI со вградена контролна единица VENERE
– време на отварање/затварање 5м/мин
– IPX0 степен на заштита
– 230VAC
– BIN CATENA 2900 метална водилица со должина 2,900мм
– работна должина 2,400мм
– MITTO B RCB02 R1 далечински командер