HTA-830(PE)

HTA-820PM

Терминал за евиденција на работно време со:
– вграден читач na MIFARE безконтактни картички
– 4 функциски тастери
– LED екран
– приказ на време
– RS232 и RS485 порти за поврзување во мрежа и на PC до 255 терминали
– меморија за 8000 корисници/настани