ELI 250 SET

ELI 250 SET со BTCF-120 SCC

Сокриен – подземен електромоторен погон за крилна врата со:
– максимална должина од 3.5м и тежина до 300кг.
– време на отварање/затварање 28сек/1200
– IP67 степен на заштита
– ALTAIR P и ALENA SW2 компатибилна контролна единица (не е вклучена)
– 230VAC
Комплет со:
– BTCF-120 – лежиште со полуги за поставување
– SCC – сет за мануелно ослободување