DS-7204HQHI-K1(S)

DS-7216HQHI-K1(S)

16-ch Turbo HD 1U H.265 DVR
Резолуција на снимање: до 4MP lite/3MP/1080p@15fps; 1080p lite/720p@25fps
Поддржува до 24 IP камери со 6MP резолуција
Видео компресија: H.265 Pro+/H.265 Pro/H.265/H.264+/H.264
Поддржува Аудио сигнал преку коаксијалниот кабел
Периметарска заштита на 4 канали – Преминување на линија и
Детекција на провала
1 х SATA интерфејс HDD до максимум 10Tb, HDMI/VGA/CVBS BNC излез, 1 х Аудио влез и 1 х Аудио излез, 1 × USB 2.0, 1 × USB 3.0
Сериски интерфејс: RS-485
Поддржува до 128 remote конекции, 1 х RJ45 10M/100M/1000M