DS-7204HQHI-K1(S)

DS-7208HUHI-K1

8-ch Turbo HD 1U H.265 DVR
Резолуција на снимање: 8MP@8fps/5MP@12fps/4 MP@15fps/3 MP@18fps/1080p@25fps
Поддржува до 16 IP камери со 8MP резолуција
Видео компресија: H.265Pro+ /H.265 Pro/H.265/H.264+/H.264
Аудио преку коаксијален кабел
Периметарска заштита – Преминување линија и Детекција провала,на 2 канали -Детекција промена на сцена
1 х SATA HDD до 10Tb, HDMI/VGA/CVBS BNC излез, Алармни Влез/Излез: 8/4, Аудио влез/излез: 4/1, USB2.0/USB3.0: 1/1
Сериски интерфејс: RS-485,64 remote конекции
1 х RJ45 10M/100M/1000M