DS-7204HQHI-K1(S)

DS-7204HUHI-K1

4-ch Turbo HD 1U H.265 DVR
Резолуција на снимање: 8MP@8fps/5MP@12fps/4 MP@15fps/3 MP@18fps/1080p@25fps
Поддржува до 8 IP камери со 8MP резолуција
Видео компресија: H.265 Pro+/ H.265 Pro/H.265/H.264+/H.264
Аудио сигнал преку коаксијален кабел,
Периметарска заштита на 4 канали – Преминување линија и Детекција
провала, 2 канали – Детекција промена на сцена,
1 х SATA интерфејс HDD до 10Tb, HDMI/VGA/CVBS BNC излез, Алармни Влезови/Излези: 4/1,
Аудио влезови/излези: 4/1, 2 × USB 2.0
Сериски интерфејс: RS-485,32 remote конекции
1 х RJ45 10M/100M