DRC-GAC-RF

DRC-GAC/RF

Gate View дигитален видеодомофонски позив со:
– алуминиумска маска
– 1/3″ колор IR LED за ноќно гледање
– тастатура за дигитално повикување на максимум 99 корисници
– отварање со шифра или со безконтактни картички или безконтактни тагови – привезоци за клучеви
– поврзување на максимум 4 дигитални позиви
– компатабилен со видеодомофони од CAV серија и домофони AP-3GP