DEIMOS BT A400/600 24V KIT

DEIMOS BT A600 24V KIT

KIT за лизгачка врата до 600кг:
– моторен погон DEIMOS BT A600 на 24VDC (можност за работа на акумулаторски батерии)
– 2 далечински командери MITTO 4 (4-канални)
– пар сигурносни фотоќелии COMPACTA
– трепкачко светло со антена Radius B LTA 24