CDV-70N

CDV-70N

Видеодомофон со:
– 7″ колор колор TFT-LCD монитор
– слушалка
– touch копчиња со сино позадинско светло за отварање врата и слика
– можност за приклучување на две внатрешни единици и два интерфони DP-4VHP