CDV-70MH-M

CDV-70MH-M

Видеодомофон со:
– 7″ колор колор TFT-LCD монитор
– слушалка
– Mirror дизајн
– touch копчиња за отварање врата и слика
– можност за приклучување на две позивни единици, две внатрешни единици и два интерфони DP-4VHP