CDV-70H WH

CDV-70H WH

Handsfree видеодомофон со:
– 7″ колор TFT-LCD монитор
– touch копчиња за отварање врата и слика
– можност за приклучување на една позивна единица, две внатрешни единици и два интерфони DP-4VHP