Aliseo A-180 SW KIT

Aliseo A-180 SW KIT

KIT за крилни врати со должина на крило до 1,8м и тежина до 150кг:
– два Aliseo A-180 SW мотори 24V
– контролна единица A-CTBOARD 180 со вграден приемник за далечинско командување
– далечински командер GHILBI
– пар сигурносни фотоќелии со трепкачки светла A-CELLULA FLX