SIM 2W-KP-LCDL1

SIM 2W-KP-LCDL1

2 Way безжична тастатура со:
– графички дисплеј за алармни централи тип SIM 4/8 и SIM 8/16 (максимум една тастатура на една алармна централа)
– опсег во отворен простор до 500м
– вграден RFID читач на безконтактни картички/тагови
– активирање и деактивирање преку шифра и/или кратичка/таг
– вградени 3 литиумски батерии (CR123)