E3

E3

OMRON E3 Intense е ублажувач на болки, со 6 претходно поставени програми за грбот, рамената, зглобовите и мускулите. Уредот се базира на технологијата TENS (Transcutaneous Electric Nerve Stimulation), што е клинички докажано и широко се користи од физиотерапевти и специјалисти за болка.
Прилагодете го вашиот третман на вашите потреби. Изберете една од претходно програмираните зони: грб, рамена, зглобови, раце, нозе, ѓон или стапала и прилагодете го нивото на интензитет што најдобро ви одговара