ZX2

ZX2

Стабилен, лесен и достапен сензор за ласерско мерење.
Голема точност и стабилност на мерењето, по прифатлива цена. Новиот ласерски сензор ZX2 нуди најдобри перформанси во класата за точност и брзина за сите апликации за линеарно поместување. Користејќи напреден сензор за слика HSDR-CMOS, се постигнува висока стабилност на мерењето, дури и на најпредизвикувачките површини.

  • Поставување со еден допир
  • Точност: 1,5-5μm
  • За секоја површина
  • Голема брзина: 30µs