Миграција од PLC контролори од CP1E во контролори од CP2E серија

Дали користите PLC контролер од CP1E серија? Време е да го надгрардите со CP2E серија со минимален напор. CP2E серија е потполно компатибилна со CP1E серија но нуди многу нови функции.

D41 Новости

D41 Серија на безбедносни прекинувачи за врата

Новата D41 серија со вградена функција за спречување на деактивирање во самиот прекинувач помага во спречување на индустриски несреќи предизвикани од луѓе . 

NX-TC Новости

NX-TC Серија на паметни температурни контролери

NX-TC серијата е нова генерација на паметни температурни контролери кои се дизајнирани да постигнат оптимална и автоматска контрола на температурата без човечка интервенција, со примена на алгоритми за вештачка интелигенција.

NX I/O Новости

NX I/O Серија за поголема флексибилност при контрола на машините

Новата NX I/O серија ги задоволува барањата на модерните апликации за индустриска автоматизација со можност за повеќе протоколи за комуникација со паметни уреди и пофлексибилни интегрирани решенија.

V275 Новости

V275 Серија на системи за проверка на квалитетот на принтот на етикетите

Ви ја претставуваме новата V275 серија која користи Zebra термален принтер и која е идеално решение за проверка на етикети во процесите на производство и пакување.

Leica GeoSystems

Иновативната апликација за коботи ја подобрува безбедноста на Leica Гео Системите

Geo системите на Leica ја гарантираат безбедноста на работникот со автоматизирање на управувањето со послужавник со кобот во опасна работна област.

S8VK-WB Напојувања

S8VK-WB Серија на Напојувања

Комплексно дизајнирање на еднофазни напојувања повеќе не се потребни. Новото трифазно напојување S8VK-WB одговара на мали контролни панели и обезбедува поголема амбиентална издржливост за широк спектар на апликации.

Учење на далечина

Учење на далечина

Зголемете го вашето знаење со нашите обуки за учење на далечина и виртуелни практични обуки до кои можете да стигнете директно од вашиот дом, канцеларија или фабрика.

iX3 и iX4 OMRON

iX3 и iX4

Паралелните роботи од новите iX3 и iX4 серии нудат голема брзина и флексибилност кај апликации за пакување и управување со материјали. iX3 - поголема носивост, IP65. iX4 - најбрз и најпрецизен, 4 краци.

K7GE OMRON

K7GE-MG

Мониторинг уредите од новата K7GE-MG серија автоматски мерат отпорност на изолација, ги следат абнормалните состојби на моторите и опремата и овозможуваат оддалечено следење и одбегнување на застој.

H7CC OMRON

H7CC

Дигиталните бројачи од новата H7CC серија се со подобрен дизајн кој овозможува подобра прегледност, полесно користење и визуелно предупупредување (трепка "RPLC" на екранот) кога ќе дојде време за замена на уредот.

i4H SCARA OMRON

i4H SCARA

Најновите индусtриски роботи од i4H SCARA серијата дизајнирани се за носивост до 15кг, лесни се за интегрирање во производните линии и го задоволуваат барањето на индустриите да понудат широк спектар на производи со мал обем на производство.

MX-Z20XXH-V1 OMRON

MX-Z20XXH-V1

Ласер маркерите од новата MX-Z20XXH-V1 серија нудат поголема флексибилност, трајност и ефикасност при обележување на продукти од најразлични материјали, како што се метал, пластика, смола, стакло и др.

V410-H OMRON

V410-H

Рачните баркод читачи од новата V410-H серија се моќни, компактни и лесни за користење во различни апликации. Сите 3 под-серии (XD, SR и HC) нудат лесни решенија за следење на производниот процес.

i4L SCARA

Компактните роботи од новата i4L SCARA серија се со силни перформанси по најконкурентна цена, лесни за инсталирање, приспособливи за монтажа на маса или ѕид, лесни за одржување и флексибилни при програмирање.

1S Servo

Новата 1S Servo серија на погони и мотори се со функција за безбедност при движење која ја гарантира безбедноста на операторот, го скратува времето на пуштање во работа и ги минимизира можностите за застој.