ZX1

ZX1

Највисоки перформанси за оптимизирана продуктивност.
За ласерски CMOS сензор со висока прецизност со посебен засилувач видете E3NC-S.

  • Стабилно мерење за предмети со која било површина
  • Најдобар во неговата класа за точност и брзина
  • Компактна големина за брзо монтирање
  • Зголемен опсег на мерење
  • Едноставна конфигурација со едно копче,
  • Паметно подесување
  • Доверливо мерење во сурови средини
  • Интегриран дисплеј