ZX-T

ZX-T

Сензор за мерење со паметен контакт.
ZX-T е идеален за апликации каде што целниот објект може да содржи наслаги на нафта или други микро-структури. Во овој случај, мерењето на контактот е најсигурен начин.

  • Концепт на модуларна платформа за различни технологии за сензори
  • Видови на повлекување на воздухот за автоматска инспекција
  • Мерење на повеќе точки до 8 сензори
  • Алармот за силно притискање спречува дефект
  • Силната структура на лежиштето обезбедува долг животен век