ZX-L

ZX-L

Паметен, брз и точен сензор за ласерско мерење.
Smart ZX-L нуди “приклучи и измери” технологија за апликации каде што е потребна висока резолуција и време на брз одговор. Широкиот спектар на заменливи сензорски глави обезбедува поголема флексибилност при решавање на најсложените апликации.

  • Мали и лесни светлосни сензори за лесна интеграција
  • Време на одговор со голема брзина од 150μs
  • Лесна замена на главата на сензорот
  • Приспособливост преку концепт на модуларна платформа
  • Мерење на повеќе точки со најмногу 5 сензори