ZX-GT

ZX-GT

Паметен ласерски микрометар – точен и брз на сите површини.
ZX-GT е во состојба да открие рабови, да мери дијаметри на објекти и прецизно да ја пресмета положбата на сите видови материјали. Врз основа на CCD технологијата ZX-GT постигнува голема точност и брзина под тешки услови на животната средина. Транспарентни предмети, рефлектирачки површини или различни позиции немаат влијание врз резултатот. Софтверот PC Smart Monitor помага лесно поставување и конфигурирање на ласерскиот микрометар.

  • Висока точност: 5 -10μm
  • Погоден за секакви површини
  • Долго сензорско растојание: <500mm
  • Ширина на линија до 28мм
  • Единица за пресметка за повеќе глави