ZX-E

ZX-E

Паметен сензор за мерење на индукција.
ZX-E го нуди најдоброто решение за точно мерење на метални објекти. Силно се препорачува во сурови средини како што се автомобилски и метални машини за работа.

  • Висока резолуција од 1μm
  • Време на одговор со голема брзина од 150μs
  • Лесна замена на главата на сензорот
  • Концепт на модуларна платформа за различни технологии за сензори
  • Лесно прилагодување на линеарноста за секој метал