ZS-HL

ZS-HL

Скалабилен сензор за прецизно ласерско мерење.
Паметниот ZS-HL сензор нуди врвен динамички опсег на насетување за сите површини, од црна гума до стакло и огледални површини, едноставно размерувајќи го според вашите потреби. ZS-HL е подобрена варијанта на ZS-L, применлива за подолги растојанија за мерење и нуди компатибилност со главите на сензорите и додатоците.

  • Највисока резолуција и динамичен опсег на сетило за сите површини
  • Модуларен и скалабилен концепт на платформа за до 9 сензори
  • Лесен за употреба, инсталирање и одржување за сите нивоа на корисник
  • Брзо време на одговор од 110µs
  • Способност за повеќе задачи – управува до 4 алатки за мерење во еден контролер