ZG2

ZG2

Лесно мерење на профилот – Teach & Go.
ZG2 овозможува прецизно мерење на обликот на предизвикувачки материјали и површини. Лесен и интуитивен кориснички интерфејс овозможува ефикасно инсталирање, поставување и работење. Вграден LCD монитор кој го покажува резултатот од мерењето во реално време.

  • Лесен за употреба – интуитивен кориснички интерфејс
  • Вграден LCD монитор за поставување и директен пренос на профил
  • Разновиден – 18 алатки за мерење
  • Точност со резолуција од 5μm (3 мм/631 пиксели)
    Широк профил – до 70 мм