ZEN-20C

ZEN-20C

Проширена флексибилна автоматизација.
Со влезот ZEN-20 I/O добивате една единица со 12 влезови и 8 излезни релеи или транзистори. Оттука, можете да направите многу поголема автоматизација, додека 10 I/O верзиите се кратки. Единицата 20 I/O е достапна во три различни верзии почнувајќи од C1 со LCD-дисплеј, контролни/програмски копчиња, календар и часовник или C2 со индикација за статус на LED или C3 иста како C1, но со фиксна I/O.

  • ZEN-20C1/C2 може да се прошири до 44 I/Os
  • Единиците ZEN DC имаат аналоген влез 0-10 VDC
  • DC моделите имаат исто така брз бројач од 150 Hz.
  • Достапно проширување со релеен излез или излез на транзистор