ZC

ZC

Граничен прекинувачот во компактно метално куќиште со терминален блок.
Компактната големина на куќиштето и терминалниот блок со страничен излез на кабелот овозможуваат монтирање каде што просторот е клучен. Цврстата и тесна конструкција на куќиштето обезбедува висока заштита додека активаторите со мала сила го прават граничниот прекинувач ZC идеален за менување помали или полесни предмети.

  • Терминален блок со излезен страничен кабел
  • Ниско-силни активатори за префрлување на помали или полесни предмети
  • Цврсто метално куќиште со IP67 заштита