X-Delta 5

X-Delta 5

        X-Delta 5 серијата на паралелни роботи се најробусни во својата класа поради концептот на работа по 2 паралелни оски и се наменети за употреба во апликации за Земање и Пакување.

  • Контрола на роботот со интегриран  NJ контролер на OMRON
  • Контрола до 8 роботи со еден контролер
  • до 150 циклуси во минута
  • избор на модели со должина на дофат од 650мм до 1.300мм
  • носивост од 1кг 
  • IP65 степен на заштита
  • Лесни за одржување, лесно пристапување до компонетите