X-Delta 2+1

X-Delta 2+1

X-Delta 2+1 е серија на високо квалитетни паралелни роботи како резултат на дизајнот во кој се употребени минимален број на механички компонети.

 • Контрола на роботот со интегриран  NJ контролер на OMRON
 • Контрола до 8 роботи со еден контролер
 • опциски можност и за работа со ротација
 • до 200 циклуси во минута
 • избор на модели со должина на дофат од 800мм до 1.500мм
 • опсег на носивост од 3кг до 35кг 
 • TWIN модел за апликации каде што е потребен долг стисок
 • IP65 степен на заштита
 • Лесни за одржување, лесно пристапување до компонетите
X-Delta 3+1

X-Delta 3+1

X-Delta 3+1 серијата паралелни роботи е најбрз систем за пакување со интегрирана Sysmac платформа.

 • Контрола на роботот со интегриран  NJ контролер на OMRON
 • Контрола до 8 роботи со еден контролер
 • до 200 циклуси во минута
 • избор на модели со должина на дофат од 500мм до 1.600мм
 • опсег на носивост од 1кг до 8кг 
 • опција за детекција и спречување на судири
 • избор на модели со IP65, IP67 и IP69K степен на заштита