VT-X750

VT-X750

VT-X750 е најновата 3D-CT AXI технологија на пазарот, обезбедувајќи висококвалитетно решение за утробите за производство.
Индустрии со највисок перформанс на 3D-AXI систем:

  • Изграден врз историјата на високо квалитетни иновативни решенија на Омрон.
  • Целосно автоматизирана 3D CT рендгенска инспекција со нова функционалност на АИ за поддршка на автоматско програмирање, фино подесување, создавање библиотека и оптимизација на CT слика
  • CT технологијата обезбедува напредна инспекција за слободен PCBA дизајн.
  • Автоматска логика, комбинирање на IPC стандарди со напредна функција за програмирање управувано од АИ.
  • Целосна можност за програмирање и подесување надвор од мрежата за In-Line процес, без нарушување на производството.
  • Комплетна логика за инспекција за сите PCBA уреди како што се BGA, μBGA, LGA, Flip Chip, PoP, QFN, THT, Press-fit и сите дискретни уреди.
  • Целосна 3D CT обработка на податоци и реализација на IoT за производство, што се наоѓа во индустриските 4.0 паметни фабрички решенија.
  • VT-X750 е компатибилен со софтверот за напредни процеси на OMRON со цел да се постигне производство без дефекти.
  • Omron Q-upNavi: Комбинирајте ги податоците за резултатите од инспекцијата за SPI, AOI и AXI за анализа на вистинскиот процес на коренот на причината за подобрување на процесот.
  • Omron Q-upAuto: Напредна анализа на производството, комбинирање на податоците за резултатите од инспекцијата на Q-upNavi, со податоци за процесот на производство за подобрување на процесот на високо ниво.