VT-S530

VT-S530

VT-S530 обезбедува целосна 3D-AOI можност, високи перформанси, најголем принос на првото поминување, без промашување и најниско лажно одбивање меѓу другите јаки страни.

 • Изграден по историја на иновации и евиденција на висококвалитетни решенија
 • Висока брзина со врвен преглед на камера 12Mpix со телецентрична леќа
 • Најнови 3D програмабилни DLP проектори (максимална инспекција на висина од 25мм)
 • Уникатна технологија за осветлување на OMRON
 • Конфигурации со единечна/двојна лента и пред/пост проток
 • Вистинска 3Д технологија за слика за компоненти и висококвалитетна инспекција на лемење
 • Интерактивни 3D повратни информации за податоци во реално време до Програмерот
 • Прегледувајте и уредувајте примероци од сите делови на таблата истовремено (во реално време)
 • Хистограмите на процесите се креираат автоматски за сите инспекциски тестови и компоненти
 • Алатките за самооптимизација на АИ можат да извршат автоматска инспекциска логика и промени во критериумите
 • Сликите со вистински дефект може да се зачуваат во библиотеката и да се користат за подобрување на процесот на подесување
 • Доследни и квантитативни тестови за испитување и логика во сите типови на компоненти
 • Целосна 3Д обработка на податоци и реализација на индустриско решение за паметни фабрики 4.0
 • Индустриска 4,0 поврзаност со Хермес стандардот за целосна M2M поврзаност.
 • Omron Q-upNavi: Комбинирајте ги податоците за резултатите од инспекцијата за SPI, AOI и AXI за анализа на вистинскиот процес на коренот на причината за подобрување на процесот.
 • Omron Q-upAuto: Напредна анализа на производството, комбинирање на Q-upNavi „Податоци за резултатите од инспекцијата“, со „Податоци за производниот процес“ за подобрување на процесот на високо ниво.