V780

V780

      V780с серија на “3 во 1” UHF RFID системи составени од Антена, Засилувач и Контролер.

  • во согласност со ISO / IEC 18000-63 стандард од 2013 година
  • долг домет и стабилна комуникација
  • читач/впишувач со интегрирана антена
  • статусот на комуникација визуелизиран со LED индикатори
  • Ethernet (Modbus/TCP base) комуникација
  • едноставни и лесни за употреба