V680-V680S

V680-V680S

      V680 / V680S серии на 3 во 1 RFID систем составени од Антена, Засилувач и Контролер, во едно единствено компактно куќиште. Дизајнот “сè-во-едно” на V680S RFID системите овозможува едноставна инсталација. Комуникацијата преку Modbus TCP конекција, идеални за користење во индустриски апликации. Можност за надградба со минимален труд. Конфигурацијата преку интегрираниот интерфејс базиран на веб-прелистувач без потреба од дополнителен софтвер или специјални кабли.

  • Ethernet или Modbus TCP комуникација
  • WEB прелистувачот може да се користи за поставување, следење и комуникација со RFID тагови
  • РФИД анализатор
  • дијагностика на комуникацијата