V640 SEMI

V640 SEMI

    V640 SEMI серија на  RFID системи за наменти за употреба во
разни апликации со  полупроводници апликации (FOUPS & poods). Апликациите со полупроводници бараат посебни карактеристики на производот во смисла на хемиска отпорност и протокол за системи за идентификација кои V640 е во состојба да ги обезбеди.

  • во согласност со SEMI стандарди (SEMI E99, E4 и E5)
  • димензии на антената во согласност со SEMI E15.1
  • способност за читање/пишување на стаклени транспондери 
  • функција за мерење на бучава за најдобри перформанси на антената
  • поврзување на сериски мрежи (RS485) за работа на неколку контролери во исто време