V430-F

V430-F

        V430-F срија на индустриски читач на бар-кодови со вбрадена Ethernet порта и IP65 или  IP67 степен на заштита. Декодирање на 1D/2D или DPM кодови.  

  • ултра-компактен дизајн со дим.44,5mm x 44,5mm x 25,4mm
  • IP65 или IP67 степен на заштита
  • брза Ethernet  порта и RS-232 сериска порта
  • X-Mode напреден алгоритам за декодирање
  • EtherNet/IP и Ethernet TCP/IP комуникација
  • можност за напојување преку интернет (PoE)
  • интегрирани индикатори за таргетирање и читање/поминување
  • WebLink базиран интерфејс за подесување